میکروبیولوژی عسل
عسل _ تعیین مقدار پرولین
عسل – اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال ، روش فتومتری
عسل – اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال ، روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا
عسل ، اندازه گیری قند ها به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
عسل ، اندازه گیری میزان اتانول ، روش آنزیمی
عسل ، تعیین فعالیت ساکارز_ قسمت اول
عسل ، تعیین فعالیت ساکارز_ قسمت دوم
ویژگیهای دستگاه استخراج کننده عسل
موم زنبور عسل
ویژگیهای موم زنبور عسل مورد مصرف در زنبورداری
الزامات تولید ، فرآوری ، بازرسی و صدور گواهی ، برچسب گذاری و بازار رسانی مواد غذایی ارگانیک
مراقبت ، کنترل و مبارزه با بیماری های طیور و زنبور عسل و کرم ابریشم