در نشست وبیناری روز جهانی زنبور مطرح شد/ کشاورزی قراردادی مسیر جدید سرمایه‌گذاری در صنعت زنبورداری کشور

//در نشست وبیناری روز جهانی زنبور مطرح شد/ کشاورزی قراردادی مسیر جدید سرمایه‌گذاری در صنعت زنبورداری کشور

در نشست وبیناری روز جهانی زنبور مطرح شد/ کشاورزی قراردادی مسیر جدید سرمایه‌گذاری در صنعت زنبورداری کشور

در نشست وبیناری روز جهانی زنبور مطرح شد/ کشاورزی قراردادی مسیر جدید سرمایه‌گذاری در صنعت زنبورداری کشور

مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری کشور گفت: این صندوق به دنبال اخذ مجوز پشتیبان کشاورزی قراردادی در حوزه زنبورداری برای خرید تضمینی محصولات سالم زنبورعسل است.

امیر معین در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهادکشاورزی، امروز ۳۰ اردیبهشت در حاشیه نشست وبیناری روز جهانی زنبور افزود: با توجه به این که صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری کشور، شبکه فروش بازرگانی را ایجاد کرده است، می‌تواند به عرصه کشاورزی قراردادی ورود کند تا محل امنی برای تولیدکنندگان عسل باشد.

 وی اظهار داشت: در این راستا با دفتر امور اقتصادی وزارت جهادکشاورزی رایزنی‌هایی انجام داده‌ایم تا این صندوق به عنوان یک تشکل فراگیر و متولی بتواند به عرصه کشاورزی قراردادی در حوزه زنبورداری ورود کند.

معین درباره هدفگذاری‌های صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری کشور در سال ۱۴۰۴ نیز تصریح کرد: ورود در حوزه  توسعه صادرات محصولات عسل و واردات نهاده، سرمایه‌گذاری برای تولید محصولات جانبی بر پایه زنبورعسل و افزایش سرمایه سهم دولت و بخش خصوصی از اهداف این صندوق در سال جاری است.

وی گفت: آخرین سرمایه ثبتی این صندوق حدود ۳۰۰ میلیارد ریال است و ۲۹۰ تشکل کشوری، استانی و شهرستانی را زیر پوشش خود دارد که بالای ۸۰ درصد زنبورداران کشور را شامل می‌شود.

مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری کشور اضافه کرد: بخشی از منابع داخلی صندوق صرف اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به زنبورداران عضو و بخشی دیگر از منابع موجود نیز صرف نهاده‌هایی همچون شکر و خمیر شیرین و خرید محصولات تولیدی زنبورداران عضو می‌شود.

وی ادامه داد: از محل ظرفیت نهادی صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری کشور نیز سالانه با مشارکت بخش خصوصی، منابعی جذب می‌شود که برای تامین نهاده زنبورداران اختصاص پیدا می‌کند.

معین گردش مالی کل خدمات ارایه شده به زنبورداران عضو از سوی این صندوق را ۵۸۴ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۳ عنوان و اظهار کرد: از این میزان گردش مالی، ۲۹۰ میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش پرداخت شده است.

وی گفت: این صندوق در سال گذشته میزان ۴۵۰ تن نهاده شامل شکر، خمیر شیرین و شربت خوراکی را به صورت تسهیلاتی و مدت‌دار در اختیار زنبورداران قرار داده است که انتظار می‌رود با عملیاتی شدن بحث کشاورزی قراردادی، این میزان افزایش چشمگیری در سال جاری پیدا کند.

توسط | ۱۴۰۴/۲/۳۰ ۱۳:۵۸:۵۹ اردیبهشت ۳۰ام, ۱۴۰۴|اخبار|