مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری کشور، در پیامی فرارسیدن ۳۱ مرداد، روز ملی عسل را به تمامی فعالان و زحمتکشان این عرصه تبریک گفت:
🔸متن پیام مدبرعامل صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبوردارے کشور بدین شرح است:
▪️▪️▪️▪️ *بسمه تعالی* ▪️▪️▪️▪️
همانگونه که مستحضرید بنا بر مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۴۰۲ روز ۳۱ مرداد به نام روز ملی عسل نامگذاری شده است. لازم می دانم تا روز گرامیداشت این محصول مهم و شفابخش را به حضور تمامی دست اندرکاران و بهره برداران بخش زنبورداری کشور تبریک عرض نموده و خداقوت گویم.
تولید محصول سالم از مهم ترین استراتژی های کلان تولید هر محصولی در بخش کشاورزی می باشد و لذا در همین امر بهره گیری از اصول بهره وری در کل عوامل تولید (TFP) اهمیت پیدا می کند.
لازم است تا تولیدکنندگان برای بهینه نمودن هزینه های تولید با افزایش بهره وری در اجزای مؤثر در تولید به دنبال کنترل هزینه های تولید و بهای تمام شده محصولات باشند تا محصول سالم با قیمت و کیفیت مناسب در طی زنجیره تولید و مصرف، عرضه گردد.
امروزه در جهان برای افزایش بهره وری در بخش کشاورزی و تولید محصول به امر بهره وری در کل عوامل مؤثر در تولید به صورت جز به جز توجه می شود تا محصول با بهای تمام شده مناسب و حداکثر سلامت تولید و عرضه شود.
از این رو است که بحث امنیت غذایی به عنوان یک مؤلفه بسیار مهم و استراتژیک نیز مطرح می گردد و باعث افزایش ضریب سلامت در جامعه می باشد.
آرزومندم تا با اهمیت دادن به بحث تولید محصول سالم از طریق افزایش بهره وری تولید و افزایش ضریب امنیت غذایی در کشور عزیزمان ایران که به راستی همگی ما دل در گروی این خاک پر مهر و معرفت داریم بتوانیم سهممان را برای این مرز و بوم ادا نماییم.
*روز ملی عسل مبارک باد*

