وزیر جهاد کشاورزی: بسته فرصت‌های سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی تدوین شود/ لزوم تعامل صندوق‌ها با یکدیگر

//وزیر جهاد کشاورزی: بسته فرصت‌های سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی تدوین شود/ لزوم تعامل صندوق‌ها با یکدیگر

وزیر جهاد کشاورزی: بسته فرصت‌های سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی تدوین شود/ لزوم تعامل صندوق‌ها با یکدیگر

وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی تکیه‌گاه‌های اصلی این صنعت در تامین مالی هستند، گفت: بسته ظرفیت‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی در سطح شهرستانی، استانی و ملی برای ارائه به سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی تدوین شود.

به گزارش روابط عمومی صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری کشور و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، غلامرضا نوری در نشست با مدیران صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی، این صندوق‌ها را یکی از نقاط تجلی تعامل دولت با مردم و بخش خصوصی دانست و افزود: صندوق‌های حمایت از بخش کشاورزی نهاد مهم و اثرگذار هستند و می‌توانند بیش از شرایط کنونی نقش‌آفرین باشند و مسیر خود را با قدرت بیشتر ادامه دهند.

وی تصریح کرد: این صندوق‌های حمایتی از نظر مالی در حال تعامل با یکدیگر هستند و در واقع سخت‌ترین نوع تعامل به نحوه کار صندوق‌ها بازمی‌گردد که در مسیر توسعه بخش کشاورزی، مردم و بخش خصوصی را در حوزه تامین مالی و حمایت از سرمایه‌گذاری کنار یکدیگر قرار می‌دهند.

وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی یکی از تکیه‌گاه‌های اصلی کشاورزی در حوزه تامین سرمایه هستند و نقش الگو در حوزه سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی خواهند داشت.

وی گفت: مبنای ارزیابی عملکرد این صندوق‌های حمایتی در استان‌ها، میزان تاثیر و کمک در تشکیل و هدایت سرمایه در بخش و حوزه‌های تخصصی است.

نوری تاکید کرد: طبق بند ج ماده ۳۳ و ضرورت افزایش بهره‌وری صندوق‌های غیردولتی حمایت از توسعه بخش کشاورزی، با هدف کاهش و جلوگیری از روند بروکراسی، ساختار و تشکیلات اداری این صندوق‌ها باید اصلاح شود، در همین چارچوب راهکارهای تحقق این بند باید پیشنهاد، تدوین و عملیاتی شود.

به گفته وی، مسوولان صندوق در استان‌ها باید با هماهنگی معاونت برنامه‌ریزی وزارت جهاد کشاورزی، گزارشی از فرصت‌های سرمایه‌گذاری حوزه تحت مدیریت، موجودی، نیازمندی و بازدهی را به صورت شفاف و متمرکز بیان و بسته‌های سرمایه‌گذاری را در سطوح شهرستانی، استانی و ملی ارائه دهند، این آمادگی باید وجود داشته باشد اگر سرمایه‌گذار خارجی یا داخلی پای کار آمد این صندوق بتواند از ظرفیت‌ها و اختیارات خود به خوبی استفاده کند.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که صندوق‌های تخصصی در حوزه صادرات باید فعال شوند، گفت: صندوق‌های تخصصی باید از محصولات تولید شده توسط اعضای صندوق، نسبت به صادرات و ایجاد بازار صادراتی استفاده کنند، زیرا فعال شدن صادرات موجب حمایت و تقویت تولید شده و آثار مثبت در اقتصاد کشاورزی خواهد داشت.

وی تصریح کرد: بخش کشاورزی به عنوان پیشران اقتصاد کشور است طبق آخرین آمار رقم رشد اقتصادی بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۳ با رشد ۲٫۹ درصد از سایر بخش‌ها جلوتر است، یعنی بخش کشاورزی در کشور فعالیت محوری و مهم اقتصادی است که در کنار موضوع مهم امنیت غذایی به عنوان یک فعالیت اقتصادی پیشران مطرح است و فعالیت‌های پیشین و پسین خود یعنی صنعت و خدمات را به حرکت درمی‌آورد.

گفتنی است؛ در این نشست، مدیران صندوق‌های مختلف موضوعی حمایت از بخش کشاورزی با ارائه گزارش‌هایی به تشریح وضعیت سرمایه‌گذاری و روند فعالیت در حوزه‌های کاری خود پرداختند.

توسط | ۱۴۰۳/۱۰/۲۲ ۱۳:۱۰:۰۷ دی ۲۲ام, ۱۴۰۳|اخبار|