🔸️🔸️🔸️ 🔸️🔸️ 🔸️ توسعه پوشش بیمه‌ای برای کاهش ریسک تولید در زنبورداری‌ها/ پیش‌بینی تسهیلات بانکی برای زنبورداران خسارت دیده متاثر از سمپاشی‌ها مجری طرح توسعه زنبورداری کشور بر ضرورت توسعه و استفاده از ظرفیت صندوق بیمه کشاورزی برای کاهش ریسک تولید در حوزه زنبورعسل خبر داد.

//🔸️🔸️🔸️ 🔸️🔸️ 🔸️ توسعه پوشش بیمه‌ای برای کاهش ریسک تولید در زنبورداری‌ها/ پیش‌بینی تسهیلات بانکی برای زنبورداران خسارت دیده متاثر از سمپاشی‌ها مجری طرح توسعه زنبورداری کشور بر ضرورت توسعه و استفاده از ظرفیت صندوق بیمه کشاورزی برای کاهش ریسک تولید در حوزه زنبورعسل خبر داد.

🔸️🔸️🔸️ 🔸️🔸️ 🔸️ توسعه پوشش بیمه‌ای برای کاهش ریسک تولید در زنبورداری‌ها/ پیش‌بینی تسهیلات بانکی برای زنبورداران خسارت دیده متاثر از سمپاشی‌ها مجری طرح توسعه زنبورداری کشور بر ضرورت توسعه و استفاده از ظرفیت صندوق بیمه کشاورزی برای کاهش ریسک تولید در حوزه زنبورعسل خبر داد.

🔸️🔸️🔸️ 🔸️🔸️ 🔸️
توسعه پوشش بیمه‌ای برای کاهش ریسک تولید در زنبورداری‌ها/
پیش‌بینی تسهیلات بانکی برای زنبورداران خسارت دیده متاثر از سمپاشی‌ها

مجری طرح توسعه زنبورداری کشور بر ضرورت توسعه و استفاده از ظرفیت صندوق بیمه کشاورزی برای کاهش ریسک تولید در حوزه زنبورعسل خبر داد.

به گزارش روابط عمومی صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری کشور و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، تورج صارمی به خبرنگار ما گفت: از آنجایی که در طول چند سال گذشته موضوع تلفات کلنی زنبور عسل متاثر از سمپاشی مزارع و باغات به عنوان موضوع خارج از مدیریت زنبوردار زیر پوشش بیمه نبوده است، با پیگیری معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی و هماهنگی‌های به عمل آمده، موضوع توسعه پوشش بیمه و امکان پرداخت بخشی از خسارت وارده به واحدهای زنبورداری ناشی از سمپاشی‌ها مورد بررسی قرار گرفته و دستورالعمل‌های مربوطه در این خصوص در حال تدوین است.

وی افزود: با موافقت مدیرعامل صندوق بیمه کشاورزی با کلیات موضوع، با انجام بیمه تکمیلی کلنی‌های زنبور عسل در سال زراعی آتی، امکان پرداخت بخشی از خسارات وارده به زنبورداران متاثر از سمپاشی مزارع و باغات کشور در قالب غرامت وجود خواهد داشت .

صارمی در رابطه با بروز خسارت‌ها و تلفات گزارش شده زنبورداری‌ها در تعدادی از استان‌ها از جمله آذربایجان غربی و شرقی به دلیل انجام سمپاشی باغات و مزارع کشاورزی با سموم شیمیایی افزود: در مورد بروز تلفات در زنبورستان‌ها با برگزاری دو جلسه ستاد گرده‌افشانی کشور، تیم‌های کارشناسی به استان آذربایجان غربی اعزام و ضمن بررسی و بازدید میدانی از زنبورستان‌ها و پیگیری‌های سازمان دامپزشکی کشور و نمونه‌برداری‌های انجام شده از کلنی‌های زنبور عسل در آن مناطق، نتایج مقدماتی حاکی از مسمومیت ناشی از سمپاشی باغات و مزارع کشاورزی با سموم شیمیایی می‌باشد.

وی ادامه داد: سازمان حفظ نباتات کشور نیز در راستای پیشگیری و جلوگیری از بروز خسارات وارده به زنبورداری‌ها در عملیات سمپاشی مزارع و باغات و نظارت موثر، در این مورد، دستورالعملی را تحت عنوان محافظت از گرده‌افشان‌ها در برابر سمپاشی‌ها به سازمان جهاد کشاورزی تمام استان‌ها و واحدهای ذیربط اعلام کرده است .

مجری طرح توسعه زنبورداری کشور اظهار داشت: با توجه به اعلام آمار تلفات زنبورهای عسل ناشی از سمپاشی‌ها از سوی استان‌ها و مطابق با مصوبات ستاد گرده‌افشانی، پیش‌بینی خسارات وارده به واحدهای زنبورداری انجام و گزارش آن در راستای امکان پرداخت تسهیلات بانکی و یا استمهال تسهیلات دریافتی توسط زنبورداران خسارت دیده در راستای استمرار فعالیت تولید کنندگان این بخش به معاونت‌ها و دفاتر تخصصی ذیربط وزارت جهاد کشاورزی منعکس شده و موضوع در حال پیگیری است.
🔸️ 🔸️🔸️ 🔸️🔸️🔸️
برای اطلاع از آخرین اخبار صنعت زنبورداری کشور از طریق کانال های ارتباطی زیر با ما همراه باشید. 👇🏻 🔸سایت 🌐 Www.hbeefund.ir 🔸اینستاگرام Instagram.com/aidaf_iran/ 🔸شماره تماس ٠٢١٨٨٣٣٩٣۴٩ داخلی ١۵٢

توسط | ۱۴۰۱/۴/۸ ۱۱:۴۶:۱۳ تیر ۸ام, ۱۴۰۱|اخبار|